Selecteer een pagina

Over ons

Events on Tour staat voor kwalitatief genieten op culinair en golf gebied en het liefst een combinatie van beide. U kunt u met ons op reis naar de mooiste golfbanen van Europa en ver daar buiten. We zoeken de perfecte combinatie in golfbanen, accommodatie en locatie, zodat u een unieke ervaring krijgt.

Naast golfreizen organiseren we ook op verschillende banen in Nederland golfevenementen. Een voorbeeld is het terugkerende kind-ouder toernooi met Burggolf.

Naast golf ligt onze passie bij culinair genieten. Voor onze culinaire reizen laten we de golfclubs thuis. We richten ons volledig op het samen ontdekken van lekkere wijn- en/of champagnehuizen in de mooiste regio’s, met prachtige (lokale) maaltijden terwijl we overnachten in bijpassende accommodaties.

We geloven niet in kwantiteit, maar in kwaliteit.  Onze golf- en culinaire reizen zijn kleinschalig, uniek van programma en worden begeleid door experts. Heeft u speciale wensen, geef ze aan ons door en wij zorgen ervoor dat ze in onze reizen worden meegenomen.

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief